Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Daca tot am ramas cu legumele fierte de la supa de rosii am combinat o salata cu legume crude si bineanteles cu afumatura si branza!
Cartofii, morcovii si albitura se pun la fiert in apa cu sare.
Eu le-am avut gata fierte de la supa de rosii.
Ceapa, ardeii si castravetii se spala si se curata.
Se toaca toate legumele (fierte si crude) si se pun intr-un castron.
Se toaca cubulete costita si branza si se pun si ele in castron.
Se presara sare si piper.
Se pun 2 linguri de otet, 3 linguri ulei de masline, 3 linguri smantana si se amesteca bine, bine.
Se potriveste de gust in functie de dorintele fiecaruia.
Se mananca ca atare find foarte satioasa.
Pofta Buna!
1
Este foarte buna si fara smantana.
2
Felul legumelor si cantitatile se pot schimba in functie de gustul fiecaruia.
3
Se amesteca bine ca branza feta cu otetul si uleiul sa faca un sos foarte bun.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult