Salata napoletana

de Irina in Salate, 9 Dec 2012 | 5106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg conopida
  • 1 ardei iute rosu
  • 4 ansoa
  • 100 g masline verzi si negre
  • 1 lingura capere
  • 50 ml ulei de masline extravirgin
  • 50 ml otet de mere
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata napoletana:

Curatati si spalati conopida in strecuratoare. Turnati un pahar cu apa intr-un vas Zepter mai mare, aprindeti aragazul la treapta medie si dati in fiert (indicatorul Termocontrolului in zona verde).


Puneti conopida desfacuta si fierbeti cu capacul pus cca 10 min, apoi lasati sa se raceasca.


Curatati, spalati si taiati ardeiul in fasii subtiri.


Taiati ansoa in bucatele.


Spalati caperele. Mixati ulei, putin otet, sare si piper, dupa gust.


Amestecati toate ingredientele intr-un bol si adaugati sosul de ulei si otet. Lasati totul la marinat 1 ora.

 

TIPS-URI

1

puteti pune si alte legume: salata, rosie, castravete, cartofi fierti, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata napoletana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Panacris 1

06.07.2013, 10:43

epurasha2bb 1

07.07.2013, 15:03

Krystyan Trendy 1

16.12.2013, 12:03

arata senzational

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Salată de vinete coapte la vas Zepter!