Salata persana cu snitel umplut

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2010 | 7854 vizualizari

 

aceasta reteta am servit de revelion acum. vreo 10 ani la verisoara mea Melania . am preluat-o si schimbat cate ceva la ea . multumesc Melania cu preparatul asta am rupt gura musafirilor intodeauna !!!!

 

INGREDIENTE

  • pt salata persana :
  • 2 salate verzi
  • 500 gr. cartofi
  • 500gr. sfecla rosie
  • otet
  • chimen
  • sare
  • piper
  • un galbenus
  • ulei
  • 150 ml. smantana
  • 150 ml. iaurt
  • pt snitel umplut:
  • 500 gr. carne curcan
  • 500 gr . carne amestec porc+vita
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • ardei rosu sau gogosar , castravete murat
  • mustar
  • faina ,
  •  50ml smantana
  • 3 oua
  • ulei
 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata persana cu snitel umplut:

  1. cartofii se curata , se spala , se taie in opt , se fierbin apa cu sare . dupa fierbere se scurg si se amesteca cu putin ulei si piper.
  2. din sfecla rosie se face o salata obisnuita . se spala ,fierbe , ,  curata , feliaza si se amesteca  cu  sare , otet si chimen .
  3. din galbenus si ulei se face o maioneza care se amesteca cu smantana si iaurt .
  4. se amesteca sosul rezultat cu salata de sfecla [vor avea o minunata culoare roz ]
  5. salata verde se taie fasii . salata persana se monteaza astfel :  intr-un bol de sticla ] un rand salata verde , un rand , sfecla cu sos , un rand cartofi , iar sfecla cu sos [ ultimul rand salata verde se dispune doar pe margine ].
  • prepararea snitelului umplut :
  • carnea de curcan se spala se portioneaza si se bate, se unge cu mustar .  carnea tocata , un ou , sare , piper, cimbru , o lingura de faina si usturoi se amesteca . din acest amestec se pune pe fiecare felie de carne cate o lingura + o felie de ardei rosu . se ruleaza , se da prin faina  si ou batut cu smantana  . se prajeste in ulei incins .
  • rulourile prajite dupa racire se taie si se decoreaza salata persana .

TIPS-URI

1

in caz de urgenta  folositi sfecla rosie din borcan.decorati cu fasii de snitel .

2

salata persana este delicioasa si fara carne .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata persana cu snitel umplut" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv