Salata Spring Time

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2009 | 8297 vizualizari

 

Se serveste cu lamaie stoarsa si se mai poate servi cu ciuperci fripte.

 

INGREDIENTE

  • 2 mere
  • 2 morcovi mari
  • 1 pastarnac
  • ½ telina
  • 5 fire de ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 castravete verde
  • 200 g varza alba
  • sarepiper
  • sos de maioneza cu usturoi
  • usturoi praf daca e nevoie
  • patrunjel verde
  • 1 lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Spring Time:

Telina, pastarnacul, varza si cu 1 morcov le punem in robotul de bucatarie si le tocam foarte fin folosind lama de la robot. Un morcov il razuim cu razuitoarea mare de la robot, impreuna cu merele si cu castravetele.Ceapa o tocam marunt. Punem toate legumele intr-o strecuratoare si le presam bine cu lingura sa se scurga toata zeama.

Asezonam cu sare, piper si punem sosul de maioneza. Amestecam bine si punem salata pe un platou. Il decoram cu morcovi, castraveti, ardei, verdeata si lamaie. Se acopera platoul cu folie transparenta alimentara si se baga la frigider pana a 2-a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Spring Time" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (5)

Miha 1

24.06.2009, 17:07

Lily_Musat 1

25.06.2009, 02:06

Este cea mai buna salata

nadina73 1

07.03.2010, 21:33

cred ca e grozava

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu anghinare