Salata Suba cu piept de pui

de Rahela Velicu in Salate, 9 Sep 2018 | 841 vizualizari

 

O salata foarte gustoasa, cu un gust deosebit dat de combinatia cu sfecla rosie.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 sfecla mica
  • 2- 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 oua fierte
  • 200 g maioneza
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Suba cu piept de pui:

Mai intai punem la fiert pieptul de pui, in alta cratita cartofii cu morcovii si ouale, iar in alta cratita sfecla.

Dupa ce au fiert, taiem pieptul de pui in cubulete mici, iar legumele le dam pe razatoarea mare.

Punem pe un platou cubuletele de piept de pui, ungem cu putina maioneza si apoi adaugam cartofii. Presaram sare si ungem bine cu maioneza.

Urmeaza stratul de morcovi, apoi cel de ceapa tocata marunt, dupa care ungem cu maioneza, adaugam sfecla rosie data pe razatoarea mare si iarasi presaram sare si ungem cu maioneza. Urmeaza ultimul strat cu ouale date pe razatoarea mica si ornam cum dorim.

 

TIPS-URI

1

Eu folosesc maioneza cumparata la aceasta salata deoarece nu imi pare atat de gretoasa ca cea facuta in casa.

2

Salata trebuie lasata cateva ore la frigider pentru a se intrepatrunde gusturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Suba cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

dantes 1

10.09.2018, 07:36

Buna!

Rahela Velicu 1

10.09.2018, 09:41

abstract01 1

16.09.2018, 22:49

foarte bun!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Salata de linte cu leurda