Salata verde cu pui si naut

de CameliaR in Salate, 1 Iul 2017 | 4549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui la gratar
  • 4 rosii
  • 4 castraveti
  • 1 ceapa rosie
  • 3 ardei copti
  • salata verde
  • 1 mana de naut
  • ulei
  • sare
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata verde cu pui si naut:

Spalam salata, o rupem in bucati potrivite, apoi o punem intr-un bol.

Spalam legumele, apoi taiem rosiile in cubulete, ardeiul copt in fasii, castravetii si ceapa in rondele. Le adaugam peste salata.

Taiem pieptul de pui in bucatele potrivite sau in fasii. Adaugam bucatile de pui peste restul de ingrediente.

La final, adaugam nautul si condimentam cu sare, otet si ulei dupa gust.

Amestecam si apoi o putem servi ca atare, sau alaturi de un fel principal.  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata verde cu pui si naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu piept de pui si telina