Salau cu ciuperci in sos de rosii

de katty in Salau, 4 Mar 2015 | 15426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati salau (aprox 300 gr bucata)
  • 1 ceapa
  • 1 conserva ciuperci
  • 400 ml sos de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei(optional)
  • 3 linguri ulei
  • 2 catei usturoi
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde pentru ornat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu ciuperci in sos de rosii:

Pestii bine curati si spalati, ii tamponam bine cu servet absorbant, ii presaram cu sare si piper si ii punem intr-o tava cu 2 linguri de ulei la foc iute.

Intre timp tocam ceapa si usturoiul fin. Punem ceapa la calit intr-o lingura de ulei, iar cand ceapa s-a inmuiat adaugam usturoiul. Lasam cateva secunde, apoi stingem cu sosul de rosii. Adaugam foile de dafin, putina sare, piper, pasta de ardei si lasam sa dea 2-3 clocote.

Turnam sosul de rosii peste peste, impreuna cu ciupercile scurse si clatite bine.Lasam tava la cuptor pana sosul se ingroase.

Servim  mancarea cu patrunjel verde tocat fin presarat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu ciuperci in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salau cu aroma de afumat