Salau cu ciuperci si cartofi noi - la Multicooker

de mihaelar63 in Salau, 11 Iun 2015 | 4681 vizualizari

 

Intentia intiala era ca salaul sa fie ,,imbracat'' in prosciutto . Din cauza grabei si a ...caldurii salaul a preferat sa stea fara invelis :D .Aceasta nu i-a influentat gustul final. Am folosit aparatul Multicocker Philips, ajutorul meu de nadejde pe timp de vara.

 

INGREDIENTE

  • 1 ,5/ 1 buc salau
  • 200 g prosciutto
  • 200 g codite ciuperci
  • 2 buc. usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 100 ml ulei masline
  • 500 g cartofi no mici-i fierti intregi
  • sare
  • piper
  • lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu ciuperci si cartofi noi - la Multicooker:

Pestele curatat si spalat se sareaza, se pipareaza si se stropeste cu lamie si ulei.

Coditele de ciuperci, usturoiul  si o parte din patrunjel se toaca se sareaza, se pipareaza si se amesteca cu putin ulei.

Umpleti pestele cu amstecu de ciuperci.

Infasurati pestele in felii de prosciutto .

Salaul se pune in cuva aparatului se stropeste cu restul de ulei si se seteaza aparatul pe functia coacere pentru 40 minute.

La jumatatea timpului  am intors  salaul - aici s-a desfacut  prosciutto . Cred ca se poate renunta la intoarcere.

Tot acum am pus si cartofii noi fierti intregi .

Serviti salaul  cu cartofi noi  cald, presarat cu mult patrunjel .

Obligatoriu este insotit de feli de lamie si salata preferata .

TIPS-URI

1

Coditele de ciuperci aau rams de la curatirea ciupercilor pentru un preparat anterior[ ciuperci umplute ].

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu ciuperci si cartofi noi - la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

12.06.2015, 19:24

Multumesc Catalina

mihaelar63 1

12.06.2015, 19:25

Ela sa incerci se prepara rapid si usor

mihaelar63 1

12.06.2015, 19:26

Da Buni Noroc cu el ca altfel...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulou de peste