Salau cu ciuperci si cartofi noi - la Multicooker

de mihaelar63 in Salau, 11 Iun 2015 | 1616 vizualizari

 

Intentia intiala era ca salaul sa fie ,,imbracat'' in prosciutto . Din cauza grabei si a ...caldurii salaul a preferat sa stea fara invelis :D .Aceasta nu i-a influentat gustul final. Am folosit aparatul Multicocker Philips, ajutorul meu de nadejde pe timp de vara.

 

INGREDIENTE

  • 1 ,5/ 1 buc salau
  • 200 g prosciutto
  • 200 g codite ciuperci
  • 2 buc. usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 100 ml ulei masline
  • 500 g cartofi no mici-i fierti intregi
  • sare
  • piper
  • lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu ciuperci si cartofi noi - la Multicooker:

Pestele curatat si spalat se sareaza, se pipareaza si se stropeste cu lamie si ulei.


Coditele de ciuperci, usturoiul si o parte din patrunjel se toaca se sareaza, se pipareaza si se amesteca cu putin ulei.


Umpleti pestele cu amstecu de ciuperci.


Infasurati pestele in felii de prosciutto .


Salaul se pune in cuva aparatului se stropeste cu restul de ulei si se seteaza aparatul pe functia coacere pentru 40 minute.


La jumatatea timpului am intors salaul - aici s-a desfacut prosciutto . Cred ca se poate renunta la intoarcere.


Tot acum am pus si cartofii noi fierti intregi .


Serviti salaul cu cartofi noi cald, presarat cu mult patrunjel .


Obligatoriu este insotit de feli de lamie si salata preferata .

 

TIPS-URI

1

Coditele de ciuperci aau rams de la curatirea ciupercilor pentru un preparat anterior[ ciuperci umplute ].

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu ciuperci si cartofi noi - la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

12.06.2015, 19:24

Multumesc Catalina

mihaelar63 1

12.06.2015, 19:25

Ela sa incerci se prepara rapid si usor

mihaelar63 1

12.06.2015, 19:26

Da Buni Noroc cu el ca altfel...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Şalău la tavă