Salau cu conopida la cuptor

de vero_closca in Peste, 7 Sep 2010 | 6764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg salau
  • 1 conopida
  • 3 gogosari
  • 3 rosii mari
  • 300g rosii cherry
  • 1 lingurita condiment universal
  • 2-3 linguri ulei de masline aromat(cu usturoi si piper si cu lamaie am folosit eu)
  • 1 cescuta supa de legume
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu conopida la cuptor:

se spala pestele si legumele curatate bine si se scurg.

conopida se desface in buchetele si se pune intr-o tava unsa cu putin ulei.

se presara cu sare si piper.

deasupra se aseaza pestele , se presara cu condimentul universal,cu sare si se toarna putin ulei aromat .

deasupra se pun rosioarele si felii de gogosar,se toarna supa si se da la cuptor pt aproximativ 45 minute la foc mediu

.cand este aproape gata se toarna deasupra pestelui rosiile date pe razatoare sau pasate cu blenderul si se ma tine putin la cuptor.

se serveste pestele cu conopida alaturi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

08.09.2010, 22:41

wow, ce bine arata ! Eu vreau o bucatica de peste, conopida o las pentru cine o vrea , ca mie nu-mi place

rivka 1

10.09.2010, 19:01

yammieeeeeeeeeeeeeeeee dar ce de peste aveti voi de unde ai atata peste mor de ciuda

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:04

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste