Salau cu conopida la cuptor

de vero_closca in Peste, 7 Sep 2010 | 3286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg salau
  • 1 conopida
  • 3 gogosari
  • 3 rosii mari
  • 300g rosii cherry
  • 1 lingurita condiment universal
  • 2-3 linguri ulei de masline aromat(cu usturoi si piper si cu lamaie am folosit eu)
  • 1 cescuta supa de legume
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu conopida la cuptor:

se spala pestele si legumele curatate bine si se scurg.


conopida se desface in buchetele si se pune intr-o tava unsa cu putin ulei.


se presara cu sare si piper.


deasupra se aseaza pestele , se presara cu condimentul universal,cu sare si se toarna putin ulei aromat .


deasupra se pun rosioarele si felii de gogosar,se toarna supa si se da la cuptor pt aproximativ 45 minute la foc mediu


.cand este aproape gata se toarna deasupra pestelui rosiile date pe razatoare sau pasate cu blenderul si se ma tine putin la cuptor.


se serveste pestele cu conopida alaturi.


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

nadina73 1

08.09.2010, 18:53

mama cum arata

Bunica 1

08.09.2010, 22:41

wow, ce bine arata ! Eu vreau o bucatica de peste, conopida o las pentru cine o vrea , ca mie nu-mi place

rivka 1

10.09.2010, 19:01

yammieeeeeeeeeeeeeeeee dar ce de peste aveti voi de unde ai atata peste mor de ciuda

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Salau la cuptor cu orez mexican