Salau cu crusta de prosciutto

de mihaelar63 in Salau, 23 Ian 2014 | 2062 vizualizari

 

De cate ori prepar peste ma intreb cum sa fie ,, altfel '' . Acum am deschis frigiderul si am vazut ca im ista la dispozitie prosciutto , mustar , ketch-up.,,Ce sa facem ,ne descurcam cum putem !!!"" ..am oftat . .Reteta simpla si de efect , prosciutto s-a asezat atat frumos peste salau incat parca popriul lui invelis .

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg rondele salau
marinata -4 catei usturoi, 2 linguri ulei masline, 1 lingura mustar, 1 lingurita praf de ghimbir, sare
  • 300 gr prosciutto
  • 3 linguri mustar Heinz
  • Lamai , lime , rosii cherry pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu crusta de prosciutto:

Pestele spalat se pune in marinata formata de ingredientele date timp de ora.


Asezati pestele cu cate o felie de prosciutto peste fiecare bucata in tava .


Dati tava la cuptor 20 min foc mediu .


Cu ajutorul unei pensule de bucatarie ungeti pe deasupra prosciutto cu ketch-up.


Mai dati 5-10 min la cuptor pana se rumeneste .


Serviti salaul cu crusta alaturi de lamai , lime , rosii si garnitura preferata .


Noi am avut garnitura cartofi copti cu rozmarin .

 

TIPS-URI

1

Folositi ketch-up si mustar Heinz . Nu au conservanti !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu crusta de prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

23.01.2014, 21:21

Ce frumos ai colorat farfuria draga mea! Ti-am mai spus oare ce mult imi place cum gatesti? Cu placere as manca la tine la masa

laura_n 1

23.01.2014, 21:53

si eu ca Buni

Alexandra Burz 1

23.01.2014, 21:53

super bun si aspectuos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu salau