Salau cu orez

de vero_closca in Salau, 11 Mai 2011 | 3578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg salau(curatat si spalat)
  • 1 ceapa mare
  • 500g rosii
  • 1 cescuta orez(spalat in mai multe ape)
  • 4 cesti supa de legume
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cateva felii de lamaie
  • putina faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu orez:

Portionezi pestele. Il condimentezi cu sare si piper si il prajesti in ulei pe ambele parti.


Intr-o cratita pui 2 linguri de ulei si calesti ceapa taiata pestisori pana devine sticloasa, apoi adaugi rosiile taiate cubulete si orezul. Dupa cateva minute adaugi pe rand cele 4 cesti de supa de legume. Condimentezi cu sare si piper si adaugi bucatile de peste. Acoperi si lasi orezul sa se umfle, iar pestele sa prinda gust de legume. Servesti decorat cu felii de lamaie.


Este delicios! Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

ionela2682 1

12.05.2011, 09:32

Bunica 1

15.05.2011, 21:59

vero_closca 1

16.05.2011, 18:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Salau bonne femme