SALAU PICANT GLAZURAT

de mihaelar63 in Salau, 31 Dec 2015 | 1709 vizualizari

 

Musafirii urmau sa bata la usa in 20 minute. Mi-am zis ca un peste in plus nu strica si am pus rapid la cuptor rondele proaspete de salau condimentat.Tragedie greaca in derulare. Pestele era alb si palid de-ti venea sa lesini langa el :D. Rapid am preparat un amestec cu khetchup [din viteza l-am facut intr-un pahar de vin] si i-am dat culoare. Cand soneria a sunat, aperitivul cald era gata de servire !!!
 

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg rondele de salau
  • 100 ml ulei masline
  • condimente :rozmarin , oregano , busuioc , fulgi chilli , sare .

sos : 3 linguri khetchup [ fara conservanti]

  • 3 catei usturoi pisati
  • 3 linguri ulei susan
  • 1 lingura zeama lamaie
  • 1 lingura miere
  • piper rosu macinat
  • sare

Castraveti , lamai , frunzulite verzi de valeriana .

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SALAU PICANT GLAZURAT:


  1. Rondelele de salau se amesteca cu ulei si condimente.

  2. Asezati pestele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati 20 minute la cuptor .

  3. Amestecati ingredientele pentru sos.

  4. Cu ajutorul unei pensule de bucatarie dati luciu fiecarei bucati de peste.

  5. Mai dati tava la cuptor timp de 5 minute.

  6. Veti obtine un peste frumos glazurat.

  7. Serviti pestele cald decorat cu legume, lamaie si verdeturi.

 

TIPS-URI

1

Serviti langa salau un vin alb demi-sec .

2

Folositi khetchup fara conservanti [ eu am avut Heinz]

3

Daca nu aveti pensula folositi o bucata de servetel de hartie impaturata pe care o inmuiati in sos si ungeti bucatile de peste .

Daca ti-a placut reteta noastra "SALAU PICANT GLAZURAT" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

01.01.2016, 23:23

Rocsi , cum era preparat ? Oricum sunt sigura ca al meu este mai bun , pentru ca garantez prospetimea Primesc cu mare drag musafiri , stiu ca aduc ceva dulce |

Rocsi 1

02.01.2016, 11:13

Oooo, pai te cred ca e mai buna reteta ta..Era un file de salau, pe gratar, dar condimentat foarte fain...Lui i-a placut mult

mirela0911 1

02.01.2016, 16:16

Sunt sigura ca l-ai facut super bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu găluște imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu balt de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu salau