SALAU PICANT GLAZURAT

de mihaelar63 in Salau, 31 Dec 2015 | 3974 vizualizari

 

Musafirii urmau sa bata la usa in 20 minute. Mi-am zis ca un peste in plus nu strica si am pus rapid la cuptor rondele proaspete de salau condimentat.Tragedie greaca in derulare. Pestele era alb si palid de-ti venea sa lesini langa el :D. Rapid am preparat un amestec cu khetchup [din viteza l-am facut intr-un pahar de vin] si i-am dat culoare. Cand soneria a sunat, aperitivul cald era gata de servire !!!
 

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg rondele de salau
  • 100 ml ulei masline
  • condimente :rozmarin , oregano , busuioc , fulgi chilli , sare .

sos : 3 linguri khetchup [ fara conservanti]

  • 3 catei usturoi pisati
  • 3 linguri ulei susan
  • 1 lingura zeama lamaie
  • 1 lingura miere
  • piper rosu macinat
  • sare

Castraveti , lamai , frunzulite verzi de valeriana .

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SALAU PICANT GLAZURAT:

  1. Rondelele de salau se amesteca cu ulei si condimente.
  2. Asezati pestele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati 20 minute la cuptor .
  3. Amestecati ingredientele pentru sos.
  4. Cu ajutorul unei pensule de bucatarie dati luciu fiecarei bucati de peste.
  5. Mai dati tava la cuptor timp de 5 minute.
  6. Veti obtine un peste frumos glazurat.
  7. Serviti pestele cald decorat cu legume, lamaie si verdeturi.

TIPS-URI

1

Serviti langa salau un vin alb demi-sec .

2

Folositi khetchup fara conservanti [ eu am avut Heinz]

3

Daca nu aveti pensula folositi o bucata de servetel de hartie impaturata pe care o inmuiati in sos si ungeti bucatile de peste .

Daca ti-a placut reteta noastra "SALAU PICANT GLAZURAT" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

01.01.2016, 23:23

Rocsi , cum era preparat ? Oricum sunt sigura ca al meu este mai bun , pentru ca garantez prospetimea Primesc cu mare drag musafiri , stiu ca aduc ceva dulce |

Rocsi 1

02.01.2016, 11:13

Oooo, pai te cred ca e mai buna reteta ta..Era un file de salau, pe gratar, dar condimentat foarte fain...Lui i-a placut mult

mirela0911 1

02.01.2016, 16:16

Sunt sigura ca l-ai facut super bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de salau cu rosii si capere