Salau pane cu cimbrisor lamaiat

de mihaelar63 in Salau, 14 Iun 2014 | 1569 vizualizari

 

Am folosit salaul pane ca aperitiv . Daca se pune langa el o garnitura poate fi luat si ca masa principala .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg salau
  • 100 gr faina alba
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura cimbrisor lamaiat tocat
  • ulei pentru prajit
  • rosii, castraveti,lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau pane cu cimbrisor lamaiat:

Salaul se curata , se spala si se feliaza bucati .


Sarati si piparati pestele .


Se sparg doua oua care se bat bine cu lapte , sare si cimbrisor tocat.


Pestele se da prin faina alba . Scuturati bine de surplusul de faina .


Salaul se trece prin oul batut si se prajeste in ulei incins pe ambele parti .Se scoate pe un servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .


Serviti salaul pane cu cimbrisor alaturi de legume proaspete si lamaie

 

TIPS-URI

1

Daca aveti oua de casa , spargeti separat fiecare ou pentru a le verifica prospetimea .Albusul trebuie sa fie clar si galbenusul sa nu se imprastie , sa aiba o culoare frumoasa si omogena galben-portocalie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau pane cu cimbrisor lamaiat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (9)

Xandrinne 1

14.06.2014, 10:20

MOKUSKA 1

14.06.2014, 16:54

laura_n 1

16.06.2014, 16:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Reteta rapida - Salau cu sos teryaki