Papiota de salau

de nico15 in Salau, 16 Iul 2012 | 2525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de salau (200 g fiecare)
  • 2 oua de prepelita
  • morcov
  • telina
  • ceapa
  • usturoi
  • pepene galben
  • verdeturi
  • sare
  • piper
  • unt
  • ulei
  • capere
  • busuic
  • fresh de lamaie
  • vin alb
  • soia
  • spanac
  • 200 g busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papiota de salau:


Am luat un salau pe care l-am desolzat, eviscerat, curatat si spalat, dupa aceea am taiat capul pestelui si am trecut la scoaterea fileurilor(filetat). Dupa aceea am scos pielea de pe peste si am trecut la pregatirea umpluturii dupa cum urmeaza: am fiert ouale si am taiat legumele bare. Am asezat pe fileul de salau, un ou de prepelita, o bara de telina, una de morcov si una de pepene galben si patrunjel, saram si piperam, dupa care am rulat bine si am pus in folia de aluminiu, l-am pus la fiert in apa cu sare cand apa era deja calda.


Lasam sa fiarba maxim 20 de minute dupa care scoatem si lasam sa se raceasca, de abia dupa ce se raceste se va taia.


Spanacul se spala, se fierbe se scurge de zeama in care a fiert dupa care se va toca si se va lasa in asteptare. Tocam o ceapa brunoise si dupa aceea usturoiul la fel marunt, adaugam unt si ulei in tigaie dupa care adaugam ceapa si usturoiul si le sotam dupa care adaugam spanacul si lasam sa se soteze. Mai tragem la tigaie 2-3 bare de morcov.


Pentru a da o nuanta de fresh vom alterna si incadra spanacul cu o rondea de pepene galben.


Vom pregati si un dressing dupa cum urmeaza: unt, fresh de lamaie, capere, vin alb, sare, piper si 3-4 picaturi de sos de soia.


Decoram cu frunze de busuioc.


Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papiota de salau" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

nico15 1

18.07.2012, 00:00

Va multumesc si evident va invit la o portie. Pofta Buna

nico15 1

29.07.2012, 16:08

Multumesc dragelor.

Bya Ralu 1

15.09.2012, 10:23

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!