Saleuri cu branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2015 | 2930 vizualizari

 

Foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 ou
  • 100g branza de burduf
  • sare grunjoasa
  • seminte de mac
  • seminte de chimen
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza de burduf:

Aluatul se lasa la dezghetat.


Branza de burduf se sfarama cat mai marunt.


Oul se bate bine.


Se intinde foaia de aluat pe blatul de lucru, infainat si se netezeste cu sucitorul.


Se unge cu ou batut si se presara cu sare grunjoasa.


Se distribuie uniform branza de burduf pe toata suprafata.


Fiind o foaie mare eu am presarat mac pe o treime, chimen pe o treime si susan pe restul.


Se taie fasii de circa 1 cm latime si lungimea dorita.


Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute, pana se rumenesc frumos.


Eu le-am copt pe rand pe fiecare, cu mac, cu chimen si cu susan.


Poft Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

29.04.2015, 11:16

Krystyan Trendy 1

10.05.2015, 23:54

Grozave saleurile!

MotanLaOale 1

11.05.2015, 00:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval si chimen