Saleuri cu branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2015 | 4508 vizualizari

 

Foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 ou
  • 100g branza de burduf
  • sare grunjoasa
  • seminte de mac
  • seminte de chimen
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza de burduf:

Aluatul se lasa la dezghetat.


Branza de burduf se sfarama cat mai marunt.


Oul se bate bine.


Se intinde foaia de aluat pe blatul de lucru, infainat si se netezeste cu sucitorul.


Se unge cu ou batut si se presara cu sare grunjoasa.


Se distribuie uniform branza de burduf pe toata suprafata.


Fiind o foaie mare eu am presarat mac pe o treime, chimen pe o treime si susan pe restul.


Se taie fasii de circa 1 cm latime si lungimea dorita.


Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute, pana se rumenesc frumos.


Eu le-am copt pe rand pe fiecare, cu mac, cu chimen si cu susan.


Poft Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

29.04.2015, 11:16

Krystyan Trendy 1

10.05.2015, 23:54

Grozave saleurile!

MotanLaOale 1

11.05.2015, 00:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval si chimen