Saleuri cu cascaval si chimen

de naomy in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2011 | 6827 vizualizari

 

Este o retea pe care o stiu de la mama ,acum 36 de ani a fost preparata pt prima oara de mama mea la botezul surorii mele ,..aceste saleuri sunt atat de gustose ca iti lasa gura apa si iti tot vine sa mananci din ele :)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 400 gr cascaval ras
  • 200 gr unt
  • 6 linguri smantana
  • 2 galbenusuri  pt uns saleurile
  • o lingura sare.
  • o lingura chimen(optional)

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval si chimen:

 Se amesteca  faina cu sarea si  untul la temperatura camerei ,apoi  se adauga cascavalul ras si smantana si se  framanta bine pana se formeaza un aluat gros care se intinde  pe planseta .

Se taie in betisoare lungi si se ung cu galbenus si deasupra se presara  cascaval ras sau chimen.

Se dau la cuptorul incalzit la 180 de grade 10-15 min .Eu am facut jumatate cu chimen si jumatate cu cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

adry88 1

03.08.2011, 17:09

place

RuxyRux 1

03.08.2011, 20:13

Arata grozav n-ai scris ca se pun la cuptor ...ca se tin...pana se rumenesc dar ne-am prins repejor

naomy 1

04.08.2011, 12:40

multumesc de observatie ,intradevar nu stiu cum de mi-a scapat ,dar am reusit sa modific inca o data GRACIAS

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei
  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

RETETA RECOMANDATA
Placinte umplute