Saleuri cu cascaval si chimen

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 11 Aug 2011 | 54634 vizualizari

 

By Naomi...mi-au facut cu ochiul si n-am rezistat sa nu le incerc...au iesit incredibil de bune...multumesc mult Naomy!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 400 gr cascaval ras
  • 200 gr unt
  • 6 linguri smantana
  • 2 galbenusuri  pt uns saleurile
  • o lingura sare.
  • o lingura chimen (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval si chimen:

Preparare Saleuri cu cascaval si chimen


Am amestecat in vasul de framantat, faina, sarea si untul moale la temperatura camerei, apoi am adaugat cascavalul si smantana si am framantat un aluat bun putin mai gros. L-am impartit in trei Am taiat o foaie pergament si am intins pe ea prima bucata de aluat. Cu rotita de pizza am portionat saleurile.


Le-am uns cu galbenus apoi am presarat, cascaval, branza, chimen dupa dorinta.


Am incins cuptorul la 180 de grade si le-am copt pentru 15 minute. Am scos foaia cu totul si am asezat alta foaie si restul de saleuri.


Aceasta reteta de saleuri cu cascaval si chimen trebuie neaparat incercata si de voi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

RuxyRux 1

26.05.2013, 18:25

Multumesc

amaliatrusca 1

26.05.2013, 21:35

tocmai le-am facut azi: sint bestiale. prima tava s-a terminat deja! Multumim mult de reteta, ramine sigur in arsenal!

babi5 1

26.05.2013, 22:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon cu bacon si cascaval