Saleuri cu cascaval si chimen

de Rux in Aperitive / Garnituri, 11 Aug 2011 | 47807 vizualizari

 

By Naomi...mi-au facut cu ochiul si n-am rezistat sa nu le incerc...au iesit incredibil de bune...multumesc mult Naomy!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 400 gr cascaval ras
  • 200 gr unt
  • 6 linguri smantana
  • 2 galbenusuri  pt uns saleurile
  • o lingura sare.
  • o lingura chimen (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval si chimen:

Preparare Saleuri cu cascaval si chimen

Am amestecat in vasul de framantat, faina, sarea si untul moale la temperatura camerei, apoi am adaugat cascavalul si smantana si am framantat un aluat bun putin mai gros. L-am impartit in trei  Am taiat o foaie pergament si am intins pe ea prima bucata de aluat. Cu rotita de pizza am portionat saleurile.

Le-am uns cu galbenus apoi am presarat, cascaval, branza, chimen dupa dorinta.

Am incins cuptorul la 180 de grade si le-am copt pentru 15 minute. Am scos foaia cu totul si am asezat alta foaie si restul de saleuri.

Aceasta reteta de saleuri cu cascaval si chimen trebuie neaparat incercata si de voi!

 

RETETA IN IMAGINI

Saleuri cu cascaval si chimen-0
Saleuri cu cascaval si chimen-1
Saleuri cu cascaval si chimen-2
Saleuri cu cascaval si chimen-3
Saleuri cu cascaval si chimen-4
Saleuri cu cascaval si chimen-5
Saleuri cu cascaval si chimen-6
Saleuri cu cascaval si chimen-7

COMENTARII (42)

Rux

Rux 1

26.05.2013, 18:25

Multumesc

amaliatrusca

amaliatrusca 1

26.05.2013, 21:35

tocmai le-am facut azi: sint bestiale. prima tava s-a terminat deja! Multumim mult de reteta, ramine sigur in arsenal!

babi5

babi5 1

26.05.2013, 22:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!