Saleuri cu cascaval si chimen

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 11 Aug 2011 | 76804 vizualizari

 

By Naomi...mi-au facut cu ochiul si n-am rezistat sa nu le incerc...au iesit incredibil de bune...multumesc mult Naomy!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 400 gr cascaval ras
  • 200 gr unt
  • 6 linguri smantana
  • 2 galbenusuri  pt uns saleurile
  • o lingura sare.
  • o lingura chimen (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval si chimen:

Preparare Saleuri cu cascaval si chimen

Am amestecat in vasul de framantat, faina, sarea si untul moale la temperatura camerei, apoi am adaugat cascavalul si smantana si am framantat un aluat bun putin mai gros. L-am impartit in trei  Am taiat o foaie pergament si am intins pe ea prima bucata de aluat. Cu rotita de pizza am portionat saleurile.

Le-am uns cu galbenus apoi am presarat, cascaval, branza, chimen dupa dorinta.

Am incins cuptorul la 180 de grade si le-am copt pentru 15 minute. Am scos foaia cu totul si am asezat alta foaie si restul de saleuri.

Aceasta reteta de saleuri cu cascaval si chimen trebuie neaparat incercata si de voi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

RuxyRux 1

26.05.2013, 18:25

Multumesc

amaliatrusca 1

26.05.2013, 21:35

tocmai le-am facut azi: sint bestiale. prima tava s-a terminat deja! Multumim mult de reteta, ramine sigur in arsenal!

babi5 1

26.05.2013, 22:45

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele