Saleuri cu seminte

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2016 | 619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 margarină Rama sau unt (200 g)
  • 250 ml smântână
  • sare
  • 1 lingură oţet
  • făină cât cuprine(până în 500 g)
  • Pentru presărat deasupra, diferite seminţe.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu seminte:

Se omogenizeauă toate ingredientele. Se va lucra repede cu aluatul pentru a nu topi untul prea mult de la căldura mâinilor. Se lasă aluatul la rece 10 minute.


Se împarte aluatul în patru. Întindem câteo foaie de 0,5 cm şi decupăm dreptunghiuri, formă de saleuri sau alte forme.


Aşezăm saleurile într-o tavă tapetată cu hârtie pentru copt, le ungem cu ou şi deasupra presărăm seminţe. Am folosit chimen, seminţe de floarea soarelui pe care le-am prăjit înainte.


Timp de coacere 25-30 minute la foc moderat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

anca_rm 1

03.05.2016, 10:59

perfecte pentru rontait

noiinbucatarie 1

03.05.2016, 11:40

Zamfira 1

04.05.2016, 18:13

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor(2)