Saleuri cu telemea si chimen

de Merisor in Dulciuri, 23 Dec 2012 | 6278 vizualizari

 

Nu am facut fursecuri, dar am facut niste saleuri care vor merge la fix cu bere.

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj cu branza
  • 1 ou
  • chimen
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu telemea si chimen:

Aluatul de foietaj cu branza l-am prezentat aici:

http://www.bucataras.ro/retete/foietaj-de-casa-cu-telemea-in-aluat-39338.html 

Ce pot sa spun in plus ca am pus multa branza sarata data pe razatoare.

Dupa ce a stat la rece suficient aluatul, am intins foi de 1 cm grosime, le-am uns cu ou batut cu putina sare si am presarat chimen deasupra.

Am taiat fasii cam de 2/8 cm, le-am asezat in tava unsa si am copt 30 de minute la 180 grade.

Au iesit foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu telemea si chimen" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saleuri