Saleuri din aluat cu osanza

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2014 | 4127 vizualizari

 

Din categoria am facut aluat cu osanza si acum ma dau in barci sa-l consum....si cu aceasta ocazie testez si noul meu aparat foto,primit cadou de la ''fan clubul meu-Adi si Nico''.....

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat cu osanza
  • 1 lingura ulei masline
  • 100 g branza de oaie
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri din aluat cu osanza:

Se intinde aluatul intr-o foaie dreptunghiulara,se unge cu ulei de masline,se rade branza de oaie si apoi se taie in fasiute potrivite care se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.Se da tava la cuptor cca 15-20 min,in functie de cuptorul fiecaruia....


Reteta de aluat o gasiti aici...http://www.bucataras.ro/retete/aluat-cu-osanza-55921.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri din aluat cu osanza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

simona72 1

17.01.2014, 13:01

Ce as crantzani cateva!!

Teo 1

17.01.2014, 20:38

tare frumusele!

madi_marin 1

18.01.2014, 10:11

de-astea rontai fara numar...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza telemea si branza de burduf