Tava cu aperitive

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2014 | 14577 vizualizari

 

Am primit cadou de ziua mea o tava de inox cu manere. Imediat i-am gasit intrebuintare, am umplut-o cu aperitive!!! :D

 

INGREDIENTE

  • Masline natur si verzi umplute cu ardei
  • Bilute de mozzarella , miere , susan .
  • Chiftelute : 500 carne tocata , 1 ou ,1 lingura pesmet ,1 lingura mustar , ceapa verde , sare , piper , susan ,ulei pentru prajit .
  • Felii cu curcan : 500 gr piept curcan [ marinat in ou , iaurt , mustar , frantuzesc , sare , boia ], 2 linguri ulei , cascaval afumat felii , rosii cherry .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tava cu aperitive:

Mozzarella se da prin miere indoita cu apa, aoi se tavaleste prin susan .


Chiftelutele se obtin prin amestecarea ingredientelor enumerate mai sus . Se prepara chiftele mici care se dau prin susan si se prajesc in ulei incins .


Pieptul de curcan se portioneaza de marimea unei cutii de chibrituri , se marineaza in amestecul de iaurt , ou , sare , mustar si boia . Se prajeste usor in tigaia teflonata cu putin ulei . Peste fiecare felie de carne se pune o bucatica de cas afumat si cate o jumatate de rosie cherry . Se da la cuptor cateva minute pana casul se inmoaie si face priza cu carnea si rosia .


Asezati pe tava in siruri , bilutele de mozzarella cu susan , maslinele , feliile cu curcan ,si chiftelutele cu susan .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Am ales sa prepar chiftelutele fara usturoi pentru ca am dus aperitivele la servici .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tava cu aperitive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mihaelar63 1

23.12.2014, 11:51

tanyapatap 1

24.12.2014, 17:54

Alexandra Burz 1

26.10.2015, 08:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute