Briose

de elenita in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 1200 vizualizari

 

Ideale pentru pachetel

 

INGREDIENTE

  • 50 gr masline
  • 100 gr sunca presata
  • 2 buc oua
  • 100 gr cascaval
  • 1 pl praf de copt
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 12 bobite de branzica calcica
  • 200 gr faina
  • 12 hartiute pt briose
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Vom bate ouale cu un praf de sare dupa care vom adauga laptele si uleiul,maslinele taiate rondele fin si cascavalul taiat in cubulete il vom adauga in compozitie, sunca am taiat-o la fel cubulete mici si am tras-o putin la tigaie dupa care am adaugat-o si pe ea in compozitie,faina cernuta si amestecata cu praful de copt incorporata in compozitie si amestecam usor.


Am pregatit formele cu hartiute pt briose am pus compozitia insa nu umplem forma plina lasam loc de un deget,in mijlocul lor am adaugat cate o bobita de branzica calcica.


Dam la cuptot pt 30 minute.


Sunt ideale pentru pachetelul copiilor.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

11.05.2013, 23:54

Bya Ralu 1

12.05.2013, 13:17

foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu piept de pui si ciuperci