Saleuri grecesti cu masline

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2016 | 744 vizualizari

 

Biscuiti sarati cu feta, parmezan si masline, extrem de gustosi, va invit sa-i probati...fac parte din categoria iei unul si nu te mai poti opri :)))))) ii rontai ca pe seminte!

 

INGREDIENTE

  • 180 gr. unt ( grasime 82%)
  • 230 gr. feta
  • 230 gr. faina
  • 30 gr. parmezan
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de turmeric
  • masline
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri grecesti cu masline:

Untul rece se feliaza, se amesteca cu branza faramitata, cu oul, parmezanul, faina si praful de copt, praful de turmeric si uleiul de masline.


Se framanta aluatul pana la omogenizare, apoi pe o suprafata foarte bine infainata( eu am intins direct pe foaia de copt chiar la dimensiunea ei) se intinde, apoi se taie in opt pe verticala si opt pe orizontala.


Se feliaza maslinele si se pun pe aluat.


Aluatul se ruleaza pe bucati, apoi se taie fiecare bucata in doua si se asaza in tava tapetata cu pergament.


Se coc biscuitii timp de 20 de minute.


Sunt deosebit de buni!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri grecesti cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Panacris 1

10.11.2016, 18:36

noiinbucatarie 1

12.11.2016, 19:24

RuxyRux 1

13.11.2016, 12:09

Mimi, Cristinica, va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Saratele