Sandvis "albinute"

de merisor in Sandvisuri, 17 Oct 2012 | 1648 vizualizari

 

Din categoria "pentru copii" am creat aceste sandvisuri cu care am incantat copiii unor vecini.

 

INGREDIENTE

  • felii de paine toast cu secara
  • masline verzi
  • masline negre
  • crema de branza cu verdeata de la Delaco
  • ridichie rosie
  • morcov
  • ardei rosu
  • fire de marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "albinute":

Feliile de paine le-am uns cu crema de branza. Maslinele fara samburi le-am taiat rondele si le-am asezat alternativ peste crema de branza sub forma de albinute. In capete am pus ardei rosu si marar semnificand gura cu mustatile. aripile le-am facut din felii de ridichie, iar din rondele de morcov si ardei am simulat floricele. Lipim feliile si gata sandvisul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "albinute"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Sandvis "albinute"-0
Sandvis "albinute"-1
Sandvis "albinute"-2
Sandvis "albinute"-3

COMENTARII (52)

Cris2711

Cris2711 1

18.10.2012, 11:38

cata munca Merisor

 merisor

merisor 1

18.10.2012, 20:59

Rocsi, nu m-am suparat ne-am amuzat copios pe seama denumirii

 merisor

merisor 1

18.10.2012, 21:00

Cris, mi-a placut, dar nu mai am copii mici, asa ca voi apela tot la cele clasice

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!