Sandvis cald

de ianculubita in Sandvisuri, 17 Oct 2013 | 1201 vizualizari

 

Azi am facut numai sandvisuri si din cate am facut doar pe asta l-am finalizat cum trebuie;l-am inscris in concurs,nu stiu daca e ceea ce se cere,dar am incercat!

 

INGREDIENTE

  • 2chifle
  • 2felii groase de Cascaval Delaco
  • 2felii muschi
  • 2felii bacon
  • 4felii de salam picant
  • rondele de Miez de Lapte
  • 2felii Cascaval DeSenvis
  • rosii cherry
  • 1ardei Kapia
  • ulei de trufe
  • salata de rucola
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald:

Taiem chiflele in doua,punem pe o jumatate putin ulei(pentru aroma),1felie groasa de cascaval,apoi cate o felie de muschi,o felie de bacon,2rondele de salam,2rondele de Miez de Lapte,punem jumatatile de chifla in tava pe hartie de copt si lasam la cuptor 5-8min;cand incepe sa se topeasca cascavalul,scoatem tava,punem rondele de rosii cherry,o felie de cascaval DeSenvis felii,acoperim cu a doua jumatate de chifla,stropim deasupra cu ulei si mai lasam la cuptor 5min.


Servim pe platou pe un pat de salata de rucola,rondele de ardei si rosii cherry.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ianculubita 1

18.10.2013, 10:37

Rocsi 1

18.10.2013, 19:03

Buuuun

ianculubita 1

18.10.2013, 19:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian