Sandvis "Cravata"

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 25 Oct 2012 | 1104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii mari de paine
  • 3 triunghiuri de branzica cu smantana Apetito Delaco
  • 1 rosie portocalie
  • 1 ardei rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Cravata":

Feliile de paine le decupam ca in imagini.


Dupa ce le-am decupat le ungem cu branzica.


Spalam ardeiul si rosia, apoi le taiem feliute.


Punem un strat de rosie peste painica cu branza, apoi un strat de ardei.


Procedam la fel si cu bucatica mai mica.


Se aranjeaza astfel: se pune partea mai mica apoi partea mai mare si astfel obtinem sandvisul "Cravata".


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Cravata"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

T I M E A 1

26.10.2012, 13:09

ce idei grozave ai

Angelina_Elena 1

26.10.2012, 13:43

Zaira, iti multumesc frumos!

Angelina_Elena 1

26.10.2012, 13:43

multumesc frumos Timi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri la tigaie cu preparate din carne