Sandvis cu salam nobil

de MotanLaOale in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 2066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de franzele frantuzeasca (20-25 cm)
  • Ceva fin pufos cu smantana
  • 7 felii salam nobil crud uscat
  • 2 frumze valata
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei
  • 3 felii cascaval DeSenvis
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu salam nobil:

Se taie o bucata din bagheta frantuzeasca, cat de mare vreti sandvisul, si se taie in doua pe lungime.


Se unge cu Ceva fin pufos cu smantana. va fi putin mai greu ca bagheta frantuzeasca are si locuri fara miez.


Se pune salata si pe ea feliile de salam.


Se pun felii subtiri de ardei.


Se pune cascavalul DeSenvis si deasupra felii de rosie.


Se pune cealalta jumatate de franzele si este gata.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Cu cat ingredientele sunt taiate mai subtire este mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu salam nobil" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

03.11.2013, 18:22

diaconta 1

03.11.2013, 20:22

Ete la Motan,s-a dat cu nobilimea

MotanLaOale 1

03.11.2013, 20:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur