Sandvis cu chiftele la cuptor

de Lau in Mancaruri cu carne, 23 Noi 2019 | 973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita
  • 2 oua
  • 1 ceapa mica
  • 2 fire de ceapa verde
  • 6 catei de usturoi
  • 2-3 felii de paine inmuiata in lapte
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • cimbru uscat
  • 2-3 fire de patrunjel
  • ulei de masline
  • In plus
  • rosii
  • castraveti
  • mozzarella
  • frunze de salata
  • paine
  • crema de branza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu chiftele la cuptor:

Ceapa o dam prin razatoare, o stoarcem bine de apa si o adaugam peste carne.


Ceapa verde si patrunjelul le tocam marunt le adaugam peste carne.


Batem ouale cu condimente dupa gust, adaugam peste carne si painea.


Amestecam bine pana ce se omogenizeaza.


Acoperim cu o folie si dam la rece 30 min.


Tapetam o tava cu folie de copt,adaugam chiftele formate cu mainele umede(eu le-am facut mai mari ca niste hamburgeri)


Stropim cu uleiul de masline si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos,cca 30-35 min.


Pe o felie de paine una cu crema de branza adaugam frunza de salata,o chiftea,felii de mozzarella,rosii,castraveti,o felie de paine si le prajim la aparatul pentru sandvis sau dam la cuptor cca 5 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

dantes 1

25.11.2019, 10:00

Bun!

Lau 1

25.11.2019, 17:27

Ancutsa 1

25.11.2019, 23:46

Delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

pe 13.06 la 19:56

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale de post cu praz si ciuperci
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

pe 13.06 la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Parjoale cu carne de porc