Sandvis cu friptura de curcan si miez de lapte

de simona72 in Sandvisuri, 7 Noi 2013 | 706 vizualizari

 

Nu se poate sa nu va ramana friptura de la masa de pranz...pt o cina eu zic ca merge si un sandvis cu friptura ramasa.....

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine de casa
  • 1 felie de friptura de curcan http://www.bucataras.ro/retete/friptura-de-curcan-53621.html
  • cateva bucatele de miez de lapte de la Delaco
  • sos dulce acrisor usor picant
  • pt servit: salata guacamole http://www.bucataras.ro/retete/guacamole-42869.html
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu friptura de curcan si miez de lapte:

Felia de paine se prajeste in prajitorul de paine. Carnea se taie in bucati mici. Dupa ce a fost prajita se unge cu putin sos de la friptura, se presara deasupra bucatele de carne, cativa mieji de lapte si sos de care va place si cat doriti (eu am folosit un sos dulce acrisor usor picant). Am servit sandvisul cu o salata guacalome, voi puteti si mai simplu, cu o ceapa verde, rosii....


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu friptura de curcan si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bucataras Medi 1

07.11.2013, 19:57

bunaciune!

Dana_Retetegg 1

07.11.2013, 20:22

merisor 1

07.11.2013, 21:13

Buuuun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Şaorma de casă bogată în vitamine