Sandvis cu friptura de curcan si miez de lapte

de simona72 in Sandvisuri, 7 Noi 2013 | 812 vizualizari

 

Nu se poate sa nu va ramana friptura de la masa de pranz...pt o cina eu zic ca merge si un sandvis cu friptura ramasa.....

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine de casa
  • 1 felie de friptura de curcan http://www.bucataras.ro/retete/friptura-de-curcan-53621.html
  • cateva bucatele de miez de lapte de la Delaco
  • sos dulce acrisor usor picant
  • pt servit: salata guacamole http://www.bucataras.ro/retete/guacamole-42869.html
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu friptura de curcan si miez de lapte:

Felia de paine se prajeste in prajitorul de paine. Carnea se taie in bucati mici. Dupa ce a fost prajita se unge cu putin sos de la friptura, se presara deasupra bucatele de carne, cativa mieji de lapte si sos de care va place si cat doriti (eu am folosit un sos dulce acrisor usor picant). Am servit sandvisul cu o salata guacalome, voi puteti si mai simplu, cu o ceapa verde, rosii....


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu friptura de curcan si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bucataras Medi 1

07.11.2013, 19:57

bunaciune!

Dana_Retetegg 1

07.11.2013, 20:22

merisor 1

07.11.2013, 21:13

Buuuun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita