Sandvis cu ou si parmezan

de Bucataras in Sandvisuri, 10 Mar 2014 | 3709 vizualizari

 

In prag de culcare vin cu un sandvis numai bun pentru micul dejun. ;)
Pentru ca am folosit felii de paine mai mari, am scos din frigider doua oua pentru un singur sandvis. Avantaj eu! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 felie mare de paine
  • 2 felii de sunca
  • rucola
  • fulgi de parmezan
  • 2 oua
  • parmezan ras
  • cativa stropi de ulei de masline extravirgin
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ou si parmezan:

Deeeeci, am luat o felie de paine mare cat palma si am pus-o in toaster.


Am pus un vas cu apa pe foc. Cand apa a inceput sa clocoteasca am spart ouale si le-am pus in apa pentru 3 minute.


Peste felia de paine prajita am pus o mana de frunze de rucola, am stropit cu putin ulei de masline extravirgin si am condimentat cu sare.


Deasupra am asezat cele doua felii de sunca rulate in doua si peste ele fulgi de parmezan.


Am luat cu o lingura ouale si le-am asezat unul langa celalalt pe patul de sunca si parmezan.


Am mai ras putin parmezan si l-am presarat in ploaie peste oua, la final.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ou si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Teo 1

18.03.2014, 20:54

Bogat sendvis!

ralu_ca 1

19.03.2014, 08:43

simonacallas 1

19.03.2014, 11:13

Grozav de bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur