Sandvis cu peste crocant si sos american

de Satisfyyourcravings in Peste, 24 Noi 2016 | 246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos:
  • 3 linguri maioneza din iaurt (poate fi inlocuita cu maioneza obisnuita sau iaurt)
  • 2 castraveti murati mici, tocati
  • sos picant (optional) - eu am folosit Tabasco verde
  • 1 fir ceapa verde, tocata
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • sare/piper
  • putina paprika afumata
  • un praf oregano si cimbru uscate
  • pudra de ceapa si usturoi pudra
  • fulgi de chili (optional)
  • Pentru peste:
  • 1/2 cana faina
  • 1/4 cana malai
  • putina paprika afumata
  • oregano uscat
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
  • pudra de ceapa
  • 1 ou
  • 2 bucati filet de peste alb (eu am folosit Tilapia, dar se poate inlocui cu pangasius sau alt peste de apa dulce)
  • ulei vegetal pentru prajit
  • Pentru servit:
  • 2 baghete mici, italiene
  • salata iceberg
  • felii de rosii
  • bucati de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu peste crocant si sos american:

Se amesteca toate ingredientele pentru sos, intr-un bol si se pastreaza la figider pana in momentul utilizarii. 

Se amesteca faina cu malaiul, sare, piper si condimente intr-o farfurie, iar in alta se bate oul ca pentru omleta. 

Se incalzeste ulei intr-o tigaie, la foc mediu spre mare. 

Se dau bucatile de peste prin faina, apoi prin ou, apoi iar prin faina, indepartand excesul de fiecare data. Se prajesc 2-3 minute pe parte in functie de grosime. 

Se scot pe prosoape de hartie si se presara sare deasupra. 

Baghetele se incalzesc cateva minute, in cuptorul preincalzit, se taie longitudinal in doua si se unge interiorul fiecareia cu sosul obtinut anterior, apoi se adauga bucatile de peste, salata iceberg si rosiile. 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu peste crocant si sos american-0
Sandvis cu peste crocant si sos american-1

COMENTARII (9)

mirela0911

mirela0911 1

25.11.2016, 06:56

Ce bun trebuie sa fie!

anca_rm

anca_rm 1

25.11.2016, 08:32

hmmm ce reteta faina , super bun

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

28.11.2016, 20:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!