Sandvis cu peste crocant si sos american

de Satisfyyourcravings in Peste, 24 Noi 2016 | 1317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos:
  • 3 linguri maioneza din iaurt (poate fi inlocuita cu maioneza obisnuita sau iaurt)
  • 2 castraveti murati mici, tocati
  • sos picant (optional) - eu am folosit Tabasco verde
  • 1 fir ceapa verde, tocata
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • sare/piper
  • putina paprika afumata
  • un praf oregano si cimbru uscate
  • pudra de ceapa si usturoi pudra
  • fulgi de chili (optional)
  • Pentru peste:
  • 1/2 cana faina
  • 1/4 cana malai
  • putina paprika afumata
  • oregano uscat
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
  • pudra de ceapa
  • 1 ou
  • 2 bucati filet de peste alb (eu am folosit Tilapia, dar se poate inlocui cu pangasius sau alt peste de apa dulce)
  • ulei vegetal pentru prajit
  • Pentru servit:
  • 2 baghete mici, italiene
  • salata iceberg
  • felii de rosii
  • bucati de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu peste crocant si sos american:

Se amesteca toate ingredientele pentru sos, intr-un bol si se pastreaza la figider pana in momentul utilizarii.


Se amesteca faina cu malaiul, sare, piper si condimente intr-o farfurie, iar in alta se bate oul ca pentru omleta.


Se incalzeste ulei intr-o tigaie, la foc mediu spre mare.


Se dau bucatile de peste prin faina, apoi prin ou, apoi iar prin faina, indepartand excesul de fiecare data. Se prajesc 2-3 minute pe parte in functie de grosime.


Se scot pe prosoape de hartie si se presara sare deasupra.


Baghetele se incalzesc cateva minute, in cuptorul preincalzit, se taie longitudinal in doua si se unge interiorul fiecareia cu sosul obtinut anterior, apoi se adauga bucatile de peste, salata iceberg si rosiile.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu peste crocant si sos american" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

25.11.2016, 06:56

Ce bun trebuie sa fie!

anca_rm 1

25.11.2016, 08:32

hmmm ce reteta faina , super bun

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor