Sandvis cu peste crocant si sos american

de Satisfyyourcravings in Peste, 24 Noi 2016 | 3021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos:
  • 3 linguri maioneza din iaurt (poate fi inlocuita cu maioneza obisnuita sau iaurt)
  • 2 castraveti murati mici, tocati
  • sos picant (optional) - eu am folosit Tabasco verde
  • 1 fir ceapa verde, tocata
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • sare/piper
  • putina paprika afumata
  • un praf oregano si cimbru uscate
  • pudra de ceapa si usturoi pudra
  • fulgi de chili (optional)
  • Pentru peste:
  • 1/2 cana faina
  • 1/4 cana malai
  • putina paprika afumata
  • oregano uscat
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
  • pudra de ceapa
  • 1 ou
  • 2 bucati filet de peste alb (eu am folosit Tilapia, dar se poate inlocui cu pangasius sau alt peste de apa dulce)
  • ulei vegetal pentru prajit
  • Pentru servit:
  • 2 baghete mici, italiene
  • salata iceberg
  • felii de rosii
  • bucati de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu peste crocant si sos american:

Se amesteca toate ingredientele pentru sos, intr-un bol si se pastreaza la figider pana in momentul utilizarii. 

Se amesteca faina cu malaiul, sare, piper si condimente intr-o farfurie, iar in alta se bate oul ca pentru omleta. 

Se incalzeste ulei intr-o tigaie, la foc mediu spre mare. 

Se dau bucatile de peste prin faina, apoi prin ou, apoi iar prin faina, indepartand excesul de fiecare data. Se prajesc 2-3 minute pe parte in functie de grosime. 

Se scot pe prosoape de hartie si se presara sare deasupra. 

Baghetele se incalzesc cateva minute, in cuptorul preincalzit, se taie longitudinal in doua si se unge interiorul fiecareia cu sosul obtinut anterior, apoi se adauga bucatile de peste, salata iceberg si rosiile. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu peste crocant si sos american" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Calcan atlantic cu legume la cuptor