Sandvis cu salam banatean si cascaval

de Razvan Constantinescu in Sandvisuri, 23 Apr 2017 | 164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine cu seminte
  • 2 triunghiuri de branza topita cu smantana
  • 2 frunze de salata Salanova
  • 2 felii de cascaval Delaco
  • 2 felii rotunde de rosie
  • 6 felii de salam banatean
  • 3 felii de castravete
  • 3 felii rotunde de ceapa rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu salam banatean si cascaval:

Se pregatesc legumele: frunzele de salata se spala, li se indeparteaza baza groasa si se zvanta de apa. Se spala o rosie mare si se taie doua felii rontunde din ea. Se taie o bucata de castravete, se spala si se taie in 3 felii. Ceapa rosie se curata de foi, se spala si se taie 3 felii mari, rotunde..


Se taie painea in doua, pe lung. Se intinde pe partea de jos un triunghi de branza topita. Se adauga frunzele de salata, cascavalul, feliile de rosie (se poate presara si putina sare si putin piper macinat), sase felii de salam, castravetele si ceapa rosie. Se intinde un triunghi de branza topita si pe cealalta parte de paine, asezandu-se apoi peste sandvis.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu salam banatean si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

24.04.2017, 00:04

Gherca Daniela 1

24.04.2017, 17:14

noiinbucatarie 1

24.04.2017, 22:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur