Sandvis cu somon, rucola si parmezan

de Bucataras in Sandvisuri, 6 Feb 2014 | 1642 vizualizari

 

De curand am descoperit parmezanul de la Delaco, asa ca il folosim de cate ori gasim prilejul. Astazi am pregatit sandvisuri, numai bune pentru micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 bagheta de paine cu seminte
  • 2-3 fasii de somon marinat
  • rucola
  • fulgi de parmezan Delaco
  • zeama de lamaie
  • 1 felie de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu somon, rucola si parmezan:

Bagheta am taiat-o in doua pe lungime si am pus-o la prajit.

Am pregatit rucola, lamaia, fasiile de somon si am taiat parmezanul. 

Peste feliile de paine am pus putina rucola, fasii de somon, iarasi cateva fire de rucola.

Am stors cateva picaturi de lamaie peste somon si am adaugat fulgii de parmezan.

Am taiat o felie de lamaie si am decorat sandvisurile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu somon, rucola si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Lia_ 1

27.02.2014, 13:03

babi5 1

27.02.2014, 15:47

Succes

mihaelar63 1

27.02.2014, 18:05

Finut si bunut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!