Sandwich croque monsieur

de MotanLaOale in Sandvisuri, 17 Sep 2014 | 132853 vizualizari

 

Sylvia este de vina pentru bunatatea asta. Metoda ei de preparare mi s-a parut cea mai buna si cea mai pe gustul meu, si usoara pe deasupra. A fost foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine toast
  • 4 felii sunca Praga
  • 4 linguri smantana
  • 100g cascaval Delaco
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich croque monsieur:

Se incinge cuptorul la 200 grade (la maxim la mine).


Se rade cascavalul. Se ung feliile pe marginile exterioare ( pe coaja) cu unt topit pentru o rumenire frumoasa.


Se pun in tava de copt 2 felii paine.


Se ung cu smantana. Se pun deasupra 2 felii de sunca pe fiecare felie de paine.


Se presara piper si sare daca este cazul (eu nu am pus).


Se presara cascaval ras.


Se pun deasupra si celelalte 2 felii de paine.


Se ung deasupra cu smantana si se presara cascaval din abundenta.


Se introduce tava in cuptor 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos.


Se taie in diagonala si se serveste.


Se poate alatura o salata, rosii, si orice va doriti.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot presara si alte condimente dupa plac.

2

Ingredientele sunt pentru 2 sandvisuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich croque monsieur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

MotanLaOale 1

07.11.2015, 00:16

Panacris 1

22.01.2017, 22:24

Vai de mine cum de am ratat bunăciunile astea ???? ? Dar nu-i bai, niciodată nu-i târziu Mâine sunt în concediu, poimâine zi liberă de la stăpânire deci am timp să probez

MotanLaOale 1

23.01.2017, 08:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian