Sandwich croque monsieur

de MotanLaOale in Sandvisuri, 17 Sep 2014 | 133415 vizualizari

 

Sylvia este de vina pentru bunatatea asta. Metoda ei de preparare mi s-a parut cea mai buna si cea mai pe gustul meu, si usoara pe deasupra. A fost foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine toast
  • 4 felii sunca Praga
  • 4 linguri smantana
  • 100g cascaval Delaco
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich croque monsieur:

Se incinge cuptorul la 200 grade (la maxim la mine).


Se rade cascavalul. Se ung feliile pe marginile exterioare ( pe coaja) cu unt topit pentru o rumenire frumoasa.


Se pun in tava de copt 2 felii paine.


Se ung cu smantana. Se pun deasupra 2 felii de sunca pe fiecare felie de paine.


Se presara piper si sare daca este cazul (eu nu am pus).


Se presara cascaval ras.


Se pun deasupra si celelalte 2 felii de paine.


Se ung deasupra cu smantana si se presara cascaval din abundenta.


Se introduce tava in cuptor 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos.


Se taie in diagonala si se serveste.


Se poate alatura o salata, rosii, si orice va doriti.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot presara si alte condimente dupa plac.

2

Ingredientele sunt pentru 2 sandvisuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich croque monsieur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

MotanLaOale 1

07.11.2015, 00:16

Panacris 1

22.01.2017, 22:24

Vai de mine cum de am ratat bunăciunile astea ???? ? Dar nu-i bai, niciodată nu-i târziu Mâine sunt în concediu, poimâine zi liberă de la stăpânire deci am timp să probez

MotanLaOale 1

23.01.2017, 08:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald la cuptorul cu microunde