Sandvis dulce cu dovleac si branzica

de simona72 in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 792 vizualizari

 

Este unul din preferatele mele....

 

INGREDIENTE

  • miezul de la 2 feliute de dovleac copt
  • 2 lingurite de branzica ceva fin de la Delaco
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita peltea http://www.bucataras.ro/retete/peltea-de-fructe-52372.html
  • 1 felie paine
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis dulce cu dovleac si branzica:

Daca coaceti dovleac si va mai ramane din el, musai sa fecti si un sandvis pt dimeata numai bun cu o cana de lapte. Deci, miezul de la 2 feliute sau o felie mai mare, se zdrobeste cu furculita. Se adauga 1 lingurita de miere si 2 lingurite de branzica ceva fin de la Delaco. Se amesteca ingredientele, se intinde piureul rezultat pe o felie de paine(eu tocmai ce scosesem niste paine din cuptor), iar deasupra se mai toarna o lingurita de peltea. Daca pelteau este prea groasa se incalzeste putin si e numai buna. Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

musai o cana de lapte alaturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis dulce cu dovleac si branzica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

diana_k 1

03.11.2013, 16:59

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 17:24

Panacris 1

04.11.2013, 11:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian