Sandvis dulce cu dovleac si branzica

de simona72 in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 827 vizualizari

 

Este unul din preferatele mele....

 

INGREDIENTE

  • miezul de la 2 feliute de dovleac copt
  • 2 lingurite de branzica ceva fin de la Delaco
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita peltea http://www.bucataras.ro/retete/peltea-de-fructe-52372.html
  • 1 felie paine
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis dulce cu dovleac si branzica:

Daca coaceti dovleac si va mai ramane din el, musai sa fecti si un sandvis pt dimeata numai bun cu o cana de lapte. Deci, miezul de la 2 feliute sau o felie mai mare, se zdrobeste cu furculita. Se adauga 1 lingurita de miere si 2 lingurite de branzica ceva fin de la Delaco. Se amesteca ingredientele, se intinde piureul rezultat pe o felie de paine(eu tocmai ce scosesem niste paine din cuptor), iar deasupra se mai toarna o lingurita de peltea. Daca pelteau este prea groasa se incalzeste putin si e numai buna. Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

musai o cana de lapte alaturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis dulce cu dovleac si branzica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

diana_k 1

03.11.2013, 16:59

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 17:24

Panacris 1

04.11.2013, 11:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur