Sandvis picant cu omleta cu patrunjel si chives

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 16 Ian 2016 | 787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou bio
  • 1 albus de ou bio
  • cateva frunze de patrunjel, tocate
  • cateva tulpini de chives, tocate
  • 2 felii de paine din tarate cu seminte
  • 1 lingura hummus picant (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/hummus-picant-cu-miere-75264.html)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis picant cu omleta cu patrunjel si chives:

Se ung feliile de paine cu hummus.


Cu ajutorul unei furculite, se bate oul, impreuna cu albusul, putina sare si 1 lingura de apa. Se amesteca apoi cu patrunjelul si chives si se prajeste intr-o tigaie pana cand ouale incep sa se gateasca. Se impatureste si se aseaza pe una dintre felii.


Se inchide sandvisul cu felia de paine ramasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis picant cu omleta cu patrunjel si chives" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

simona72 1

17.01.2016, 12:02

super!

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:03

Ma servesc si eu!

Alexandra Burz 1

01.02.2016, 21:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu chiftelute