Sandvis Po' Boy cu friptura de vita

de Satisfyyourcravings in Vita, 1 Noi 2016 | 487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata 200 de grame carne de vita
  • 2 chifle
  • 2 castraveti murati
  • 1 lingura mustar englezesc (picant)- eu am folosit si cu boabe de mustar
  • cateva frunze de salata
  • creson (optional)
  • chips-uri de cartofi pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Po' Boy cu friptura de vita:

Se presara bucata de carne cu sare si piper si se frige intr-o tigaie cu putin ulei, la foc mare cateva minute, intorcand bucata frecvent.


Se incalzesc chiflele cateva minute in cuptor, se taie longitudinal in 2 si se ung, in interior, cu mustarul picant.


Se feliaza castravetii murati si friptura de vita. Se aseaza intre bucatile de chifla, se adauga si salata si cresonul si se servesc imediat, impreuna cu chips-urile de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Po' Boy cu friptura de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Satisfyyourcravings 1

01.11.2016, 21:48

Mihaela, nici eu nu prea folosesc creson, iar reteta este delicioasa chiar si fara el.

Camelya 1

01.11.2016, 21:58

Rocsi 1

01.11.2016, 22:17

Vreau si eu unul pentru maine dimineata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Mancare de bame, orez galben si ayran