Sandvis Po' Boy cu friptura de vita

de Satisfyyourcravings in Vita, 1 Noi 2016 | 555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata 200 de grame carne de vita
  • 2 chifle
  • 2 castraveti murati
  • 1 lingura mustar englezesc (picant)- eu am folosit si cu boabe de mustar
  • cateva frunze de salata
  • creson (optional)
  • chips-uri de cartofi pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Po' Boy cu friptura de vita:

Se presara bucata de carne cu sare si piper si se frige intr-o tigaie cu putin ulei, la foc mare cateva minute, intorcand bucata frecvent.


Se incalzesc chiflele cateva minute in cuptor, se taie longitudinal in 2 si se ung, in interior, cu mustarul picant.


Se feliaza castravetii murati si friptura de vita. Se aseaza intre bucatile de chifla, se adauga si salata si cresonul si se servesc imediat, impreuna cu chips-urile de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Po' Boy cu friptura de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Satisfyyourcravings 1

01.11.2016, 21:48

Mihaela, nici eu nu prea folosesc creson, iar reteta este delicioasa chiar si fara el.

Camelya 1

01.11.2016, 21:58

Rocsi 1

01.11.2016, 22:17

Vreau si eu unul pentru maine dimineata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Mici cu ganitura de cartofi cu branza si parmezan