Sandvis Po'Boy cu ficatei de pui prajiti si ceapa sotata

de Satisfyyourcravings in Pui, 3 Noi 2016 | 375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri lapte batut
  • 3 linguri maioneza (eu am folosit din iaurt), plus 1 pentru baghete
  • cateva linguri de faina
  • 250 grame ficatei de pui
  • pudra de ceapa
  • sare/piper
  • 1 ceapa rosie tocata rondele
  • 3 baghete mici din faina integrala
  • 30 grame rucola
  • 1/2 lamaie
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Po'Boy cu ficatei de pui prajiti si ceapa sotata:

Se amesteca laptele batut cu maioneza, sare si piper. Se adauga apoi ficateii de pui bine spalati si se lasa la marinat cateva minute.


Intre timp, se amesteca faina cu sare, piper si pudra de ceapa, apoi se adauga ficateii de pui, bine scursi. Se amesteca bine pana cand acestia sunt acoperiti complet de faina.


Se prajesc in ulei, 4-5 minute, apoi se transfera pe prosoape din hartie. Atentie la uleiul ferbinte!


Se soteaza ceapa in 1 lingura de ulei, 8 minute, la foc mediu, pana se inmoaie.


Se taie baghetele longitudinal in 2 si se ung cu maioneza. Se adauga apoi ficatei de pui, ceapa sotata si rucola si se stropesc cu sucul de lamaie.


Se consuma imediat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Po'Boy cu ficatei de pui prajiti si ceapa sotata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Anett 1

03.11.2016, 12:06

noiinbucatarie 1

03.11.2016, 15:35

Bunica 1

03.11.2016, 18:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu dovlecei si urda

de Rocsi 9

ieri la 22:07

Covrigi de casa

ieri la 14:30

RETETA RECOMANDATA
Scalopina de pui