Sandvis regal

de Ligia Bxl in Sandvisuri, 24 Mar 2014 | 1054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • felii de paine neagra
  • cascaval
  • somon
  • sparanghel
  • caviar
  • ou fiert
  • castraveti
  • crema de branza cu somon
  • o ramurica de marar ptr decor
  • putin unt sarat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis regal:

Am spalat si am tras in putin unt sarat sparanghelul ptr ornat.

Pe o farfurie am pus o felie de paine taiata cu un cerc rotund,apoi am uns painea cu crema de branza cu somon,peste am pus cascaval,castraveti,iar felie de paine,3-4 la numar pana sa format un turnulet,unse cu crema de branza cu somon si peste ingrediente de mai sus.

La final am ornat cu ou, somon,caviar si ramurica de marar iar pe margine am uns cu putina crema de branza cu somon ptr a se lipi bine sparanghelul.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis regal" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (28)

simonacallas

simonacallas 1

24.03.2014, 23:52

Chiar e regal, se potriveste numele perfect

simona72

simona72 1

25.03.2014, 11:10

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

31.03.2014, 14:50

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!