Sandwich prajit

de Lau in Sandvisuri, 7 Iun 2017 | 4566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine
  • salam
  • castraveti murati
  • frunze de salata
  • cascaval
  • 50 g unt
  • 3 oua
  • 6 linguri smantana
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich prajit:

Feliile de paine le ungem cu unt. Asezam felii de salam, cascaval, castravetii, salata. 

Impachetam fiecare sandvis.

Intr-un bol, batem ouale cu smantana, cascavalul ras si condimente dupa gust.

Trecem sandvisul prin amestecul de ou si prajim in ulei incalzit, cca. 2 min. Le intoarcem cu atentie, cu 2 spatule, presand un pic deasupra cu o spatula pentru a se lipi jumatatile.

Le scoatem pe un servetel absorbant, sunt foarte bune reci, cat si calde.

Sunt foarte bune ca si aperitiv, daca le taiem in cuburi sau taiate triunghiuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich prajit" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar