Sandvisuri din vinete

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 4318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr feta, sfaramitata
  • 2 catei de usturoi, zrobiti
  • 80 gr pesmet
  • 2 linguri parmesan ras
  • ½ lingurita busuioc uscat, maruntit
  • 1 ou
  • 1 albus
  • sare
  • 12 rondele de vinete (de aprox. 0,5 cm grosime)
  • 6 rondele de rosii
  • 6 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvisuri din vinete:

Amesteca feta cu usturoiul. Pesmetul amesteca-l cu parmesanul si busuiocul. Oul bate-l impreuna cu albusul si un praf de sare. Pentru un sandvis pe o rondea de vinata unge 1 lingurita de branza, adauga o felie de rosie, unge iar cu 1 lingurita de feta apoi acopera cu inca o rondea de vanata. Da sandvisurile prin amestecul cu ou apoi prin cel cu pesmet.

Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste sandvisurile pe ambele parti pana cand s-au rumenit si s-au facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvisuri din vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

pe 13.06 la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

pe 13.06 la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

pe 13.06 la 18:43

 Varza noua cu sorici ( si altele )

pe 13.06 la 14:45

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu arome mediteraneene.