Mamaliga cu branza

de Ubulika in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2011 | 2807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • sare
  • branza de burduf
  • smantana
  • kaizer
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza:

Se pune apa la fiert cu putina sare.Se adauga malaiul ploaie,se amesteca la foc mic 15 min.

Intr-o cratita se pune putin ulei pe fund si cu o lingura se completeaza cu mamaliga.Un strat mamaliga,unul de branza si kaizer ,ultimul fiind tot de branza.Se da la cuptorul preincalzit 15 -20 minute.

 

Se serveste cu smantana

 

COMENTARII (14)

Rux

Rux 1

24.07.2011, 19:26

Preferisca mea

LUK

LUK 1

25.07.2011, 10:48

delicioasa

lilik

lilik 1

25.07.2011, 17:45

cea mai buna mi-e asa de pofta ca imi vine sa ling monitorul

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!