Mamaliga cu branza

de Ubulika in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2011 | 4924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • sare
  • branza de burduf
  • smantana
  • kaizer
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza:

Se pune apa la fiert cu putina sare.Se adauga malaiul ploaie,se amesteca la foc mic 15 min.

Intr-o cratita se pune putin ulei pe fund si cu o lingura se completeaza cu mamaliga.Un strat mamaliga,unul de branza si kaizer ,ultimul fiind tot de branza.Se da la cuptorul preincalzit 15 -20 minute.

 

Se serveste cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

24.07.2011, 19:26

Preferisca mea

LUK 1

25.07.2011, 10:48

delicioasa

lilik 1

25.07.2011, 17:45

cea mai buna mi-e asa de pofta ca imi vine sa ling monitorul

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulz ardelenesc