Mamaliga cu branza

de Ubulika in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2011 | 4867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • sare
  • branza de burduf
  • smantana
  • kaizer
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza:

Se pune apa la fiert cu putina sare.Se adauga malaiul ploaie,se amesteca la foc mic 15 min.

Intr-o cratita se pune putin ulei pe fund si cu o lingura se completeaza cu mamaliga.Un strat mamaliga,unul de branza si kaizer ,ultimul fiind tot de branza.Se da la cuptorul preincalzit 15 -20 minute.

 

Se serveste cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

24.07.2011, 19:26

Preferisca mea

LUK 1

25.07.2011, 10:48

delicioasa

lilik 1

25.07.2011, 17:45

cea mai buna mi-e asa de pofta ca imi vine sa ling monitorul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta in straturi cu branza feta si smantana