Turtite cu varza

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2011 | 3547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa
  • 3 linguri ulei
  • 400 g faina
  • 7 g drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  •  150 g varza taiata fideluta
  • Marar
  • Sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite cu varza:

Intr-un bol se amesteca faina,sarea si drojdia. In mijloc se face o adancitura si se pune apa calduta si uleiul si se amesteca cu o lingura cat se poate. Se framanta 5 minute aluatul si se lasa la dospit 1 ora pana isi dubleaza volumul.


Daca aveti masina de paine puneti apa,sarea,uleiul,faina si drojdia uscata. Se seteaza pe programul de framantare si dospire(1h si 30min).


Varza fideluta se freaca cu sarea si se asezoneaza cu marar tocat.


Aluatul se rastoarna pe masa infainata si se framanta putin. Se imparte in 18 bilute egale.


Se intinde fiecare bilute in cercuri si se decupeaza pentru a fi egale; pe unul din cercuri se pune varza si se acopera cu celalat cerculet. Se lipesc marginile apasand cu degetele sau cu o furculita.


Turtitele se pun in baie de ulei incins si se rumenesc pe ambele parti,apoi se scot pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.


Se servesc calde sau reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

jolygina 1

29.09.2011, 09:32

foarte bune

ionela2682 1

02.10.2011, 13:22

Lau 1

03.10.2011, 08:39

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun in cuib