Sandwich cald

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2012 | 1516 vizualizari

 

Rapid si nesanatos :D, ptr masa de seara sau dimineata!

 

INGREDIENTE

  • paine cu cartofi  8 felii
  • sunca vanatoreasca 8 felii
  • cascaval svaitzer 8 felii
  • ulei de masline
  • usturoi 2 catei
  • ketchup
  • ardei gras 1 bucata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cald:

Feliiile de paine se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de pergament, se stropesc cu putin ulei de masline si se introduc in cuptor ptr cca. 5 minute la foc iute. Se scot, se freaca cu usturoi, se stropesc cu ketchup, se aseaza cate o felie de sunca, una de cascaval pe fiecare felie de paine. Ardeiul se spala, si se taie rondele. Se pun rondele de ardei pe fiecare felie de paine, apoi feliie de paine, se introduc din nou la cuptor, ptr. cca. 5 minute. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cald" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Denissa 1

24.02.2012, 07:52

preferatul baietilor mei, toti 3 il prefera

Panacris 1

24.02.2012, 08:00

Multumesc de aprecieri, Bucatarasi!

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri cu omleta in aluat dospit