Sandwich cald cu cascaval a la Nigella

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2014 | 3112 vizualizari

 

Preluat de la Nigella, ma rog cu mici modificari..

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine
  • o lingura margarina sau unt
  • 2 felii salam victoria cu sunca
  • 3 felii cascaval
  • 1 ridiche
  • 2 frunze de salata verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cald cu cascaval a la Nigella:


  1. Ungem feliile de paine cu margarina.

  2. Adaugam casvalul (2 felii) pe paine, pe ambele felii cate o felie cascaval.

  3. Punem salamul victoria, la fel cate o felie pe fiecare paine.

  4. Pe una din feliile de paine punem ridichea feliata si frunzele de salata verde.

  5. Punem si cealalta felie de cascaval peste salata.

  6. Ungem felia de salam victoria de pe cealalta felie de paine cu putina margarina si le impreunam.

  7. Punem o tigaie grill la incins.

  8. O parte a sandwich-ului o ungem cu putina margarina.

  9. O punem pe grilul incins si apasam usor cu o spatula.

  10. Ungem si celalta parte cu margarina si intoarcem sandwich-ul si procedam la fel.



Pofta buna!

TIPS-URI

1

Acest sandwich poate fi facut cu orice ingrediente va trece prin minte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cald cu cascaval a la Nigella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Merisor 1

25.01.2014, 09:18

Rocsi 1

25.01.2014, 20:31

Bun

Alexandra Burz 1

27.01.2014, 07:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Papricas de pui
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti din faina de alac parfumati cu lavandă

ieri la 21:47

Tarta cu foietaj, pui si dovlecel

de Rocsi 9

pe 16.09 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute