Sandwich cald cu cascaval a la Nigella

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2014 | 1755 vizualizari

 

Preluat de la Nigella, ma rog cu mici modificari..

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine
  • o lingura margarina sau unt
  • 2 felii salam victoria cu sunca
  • 3 felii cascaval
  • 1 ridiche
  • 2 frunze de salata verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cald cu cascaval a la Nigella:


  1. Ungem feliile de paine cu margarina.

  2. Adaugam casvalul (2 felii) pe paine, pe ambele felii cate o felie cascaval.

  3. Punem salamul victoria, la fel cate o felie pe fiecare paine.

  4. Pe una din feliile de paine punem ridichea feliata si frunzele de salata verde.

  5. Punem si cealalta felie de cascaval peste salata.

  6. Ungem felia de salam victoria de pe cealalta felie de paine cu putina margarina si le impreunam.

  7. Punem o tigaie grill la incins.

  8. O parte a sandwich-ului o ungem cu putina margarina.

  9. O punem pe grilul incins si apasam usor cu o spatula.

  10. Ungem si celalta parte cu margarina si intoarcem sandwich-ul si procedam la fel.



Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Acest sandwich poate fi facut cu orice ingrediente va trece prin minte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cald cu cascaval a la Nigella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

merisor 1

25.01.2014, 09:18

Rocsi 1

25.01.2014, 20:31

Bun

Alexandra Burz 1

27.01.2014, 07:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri cu omleta in aluat dospit