Sandwich cald cu sunca, rosii si dovlecel

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2015 | 1482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii paine
  • 50 gr unt
  • 4 felii sunca afumata
  • 8 felii rosie
  • 8 felii dovlecel
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • unt pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cald cu sunca, rosii si dovlecel:


  1. Ungi un vas termorezistent cu unt

  2. Asezi in el 4 felii de paine, unse cu putin unt

  3. Pe fiecare felie pui cate o felie de sunca afumata.

  4. Asezi pe fiecare felie de sunca cate 2 felii rosie,2 felii dovlecel. (tai dovlecelul pe lung daca vrei sa fie doar o felie) si presari putina sare.

  5. Asezi peste fiecare cate o felie de paine si presezi usor.

  6. Bati ouale intr-un bol si pui cu lingura peste fiecare sendvis.

  7. Ce ramane torni in vas.

  8. Razi cascavalul deasupra si bagi tava la cuptor pana ce cascavalul s-a inmuiat bine si oul e preparat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cald cu sunca, rosii si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

03.07.2015, 19:17

bun bun

tarasmariana 1

03.07.2015, 21:59

mihaelar63 1

04.07.2015, 09:29

Buna idee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovleac