Sandwich cald cu sunca, rosii si dovlecel

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2015 | 2405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii paine
  • 50 gr unt
  • 4 felii sunca afumata
  • 8 felii rosie
  • 8 felii dovlecel
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • unt pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cald cu sunca, rosii si dovlecel:


  1. Ungi un vas termorezistent cu unt

  2. Asezi in el 4 felii de paine, unse cu putin unt

  3. Pe fiecare felie pui cate o felie de sunca afumata.

  4. Asezi pe fiecare felie de sunca cate 2 felii rosie,2 felii dovlecel. (tai dovlecelul pe lung daca vrei sa fie doar o felie) si presari putina sare.

  5. Asezi peste fiecare cate o felie de paine si presezi usor.

  6. Bati ouale intr-un bol si pui cu lingura peste fiecare sendvis.

  7. Ce ramane torni in vas.

  8. Razi cascavalul deasupra si bagi tava la cuptor pana ce cascavalul s-a inmuiat bine si oul e preparat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cald cu sunca, rosii si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

03.07.2015, 19:17

bun bun

tarasmariana 1

03.07.2015, 21:59

mihaelar63 1

04.07.2015, 09:29

Buna idee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Hachis Parmentier