Sandwich cu branza de capra cu verdeata

de Bucataras in Sandvisuri, 5 Iun 2013 | 1780 vizualizari

 

Am incercat de asta data un sandwich cu branza si legume. Combinatia de branza de capra cu dovlecel si rosii uscate mi s-a parut foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • branza de capra cu verdeata Delaco
  • 4 felii de dovlecel
  • 4 felii de rosii uscate (in ulei)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu branza de capra cu verdeata:

Am taiat cateva felii de dovlecel pe diagonala si le-am pus intr-o tigaie incinsa, fara ulei, cat sa se inmoaie putin, ca si cum ar fi fost pe gratar.


Am pus feliile de paine in tigaie sa se incalzeasca nitel si sa prinda un pic de culoare.


Am scos cateva felii de rosii din borcan si le-am taiat.


Acum, ca toate ingredientele sunt pregatite, am trecut la "montat" sandwich-ul.


Pe fiecare felie de paine am intins branza de capra, am aranjat cate doua felii de dovlecel, iar deasupra am pus fasii de rosii.


Nu am scurs prea mult rosiile de uleiul in care au stat, ci am uns branza cu cateva picaturi pentru a-i da savoare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu branza de capra cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Micutza Luana 1

05.06.2013, 19:42

bun bun

Rocsi 1

05.06.2013, 19:59

adry88 1

05.06.2013, 21:43

ce bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza, dovlecei si rosii cherry