Sandwich cu ciocolata

de Miha in Prajituri, 18 Ian 2012 | 7072 vizualizari

 

Mai aveam un rest de crema de ciocolata care ma tot tragea de manca de fiecare data cand deschideam frigiderul, astfel ca am decis sa-i vin de hac. :))

Initial am vrut sa fac o rulada. Am facut blatul, l-am copt si pana sa-l scot din cuptor am decis ca de fapt va fi un fel de sandwich. :)) Asa e cand esti in viteza... cauti calea cea mai usoara si mai rapida. ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 225 g lapte condensat indulcit
  • 50 g unt
  • 150 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • Pentru umplutura:
  • ~ 250 g crema de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu ciocolata:

Ouale se bat cu un praf de sare si zaharul vanilat pana devin ca o crema si aproape ca isi tripleaza volumul. Se adauga untul topit si racit, apoi laptele condensat, amestecand usor. Faina amestecata cu praful de copt se amesteca in compozitie, omogenizand usor.



Compozitia se toarna in tava (42/29 cm) tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste usor deasupra, in jur de 15-20 de minute.



Blatul se scoate pe un gratar si se lasa la racit.



Nu stiu exact ce gramaj are borcanul in care am avut crema de ciocolata, dar se poate folosi mai multa sau mai putina, in functie de preferinta fiecaruia.



Crema de ciocolata se intinde uniform peste blatul racit, apoi blatul se taie in 2 parti, de la jumatate. Punem cele 2 bucati una peste alta, pe partea cu crema, lipindu-le ca pe sandwich. Se portioneaza dupa dorinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (77)

Krystyan Trendy 1

31.10.2013, 19:38

minunat sandwich

-Licurici- 1

23.06.2015, 12:17

tare bine arata!

noiinbucatarie 1

21.03.2016, 16:37

hmm, ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata