Sandwich cu pui si sfecla

de Rocsi in Sandvisuri, 2 Feb 2018 | 2338 vizualizari

 

Stiu ca multa lume considera sandwich-urile ceva simplu, banal, dar eu nu cred asta. Cu cateva ingrediente poti obtine ceva grozav, ceva de te lingi pe degete, ceva ca ii face pe cei dragi sa zica wow! Da, un sandwich poate fi si wow, confirm asta!

 

INGREDIENTE

  • Pentru pui:
    • 3 copanele de pui
    • sare
    • piper
    • boia de ardei dulce
    • ierburi aromatice
    • 1 catel de usturoi
    • 2 linguri de ulei
    Pentru sos:
    • 4 linguri de iaurt
    • 1 lingurita mustar
    • ierburi aromatice
    • sare
    • piper
    • 1 lingura parmezan ras
    Mai avem nevoie:
    • 1 sfecla mare fiarta
    • 3-4 ridichii
    • 2-3 foi de ceapa verde
    • 1 lingura parmezan ras
    • 2 mini baghete cu seminte
    • sare
    • 2 linguri de ulei
    • 1-2 linguri otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu pui si sfecla:

Puiul: Amestecati toate condimentele pentru pui cu uleiul si usturoiul curatat si taiat feliute. Copanelele le spalati, le stergeti cu niste servetele si le crestati bine, pana la os. Le adaugati in amestecul de condimente, le invartiti bine, le acoperiti si le dati jumatate de ora la frigider. Incingeti o tigaie grill, rumeniti bine puiul, pe toate partile. Cand sunt gata, le scoateti pe o farfurie, scoateti carnea de pe oase.

Sosul: Amestecati intr-un bol iaurtul, mustarul, ierburile aromatice si parmezanul ras. Adaugati sare si piper la sos, dupa gust. Sfecla o dati pe razatoarea mica. O amestecati cu uleiul, otetul balsamic si putina sare. Ridichiile le curatati de coaja, le taiati felii. Foile de ceapa verde le taiati rondele. Taiati partea de deasupra la cele doua mini baghete. Pe fiecare mini bagheta puneti sfecla, felii de ridichii, bucati de pui, apoi sos. Deasupra presarati ceapa verde si parmezan ras. Acum il puteti servi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu pui si sfecla" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

ieri la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

ieri la 17:38

Reteta de tarta cu dovleac si lapte de cocos

ieri la 15:19

Reteta de rulada de dovleac cu crema de ciocolata alba

de S_I_D 1

pe 30.11 la 23:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2387 puncte

Catalina L

1636 puncte

Rocsi

1387 puncte

oanapl

1334 puncte

 Merisor

1100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu ton si maioneza